Husassistent

Pleje – og omsorgscenter Åbrinken søger en husassistent. Så hvis du vil være med til at gøre en forskel for vores beboere, der lever med psykisk sygdom, handicap og/eller misbrug ofte kombineret med somatisk sygdom, så er Åbrinken den rette arbejdsplads for DIG.

Da vores nuværende husassistent går på efterløn, har vi en ledig stilling på 32 – 37 timer med tiltrædelse den 1. februar 2019. Der er tale om en dagvagtsstilling på hverdage og vi søger en ny kollega, der trives med selvstændigt arbejde.

Pleje- og Omsorgscenter Åbrinken har i alt 35 boliger fordelt på afsnit.
Bellisstræde er en almen somatisk plejeafdeling.
Anemonestræde er et specialafsnit, hvor målgruppen er voksne med fysiske og/eller psykiske handicap.
Grøften er ligeledes et specialafsnit. Her er målgruppen udsatte beboere, herunder beboere med senhjerneskade med misbrugsproblematikker.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: https://aabrinken.viborg.dk/

Vi ønsker at du:

• har erfaring i arbejdet som husassistent
  • har lyst til at arbejde med husets målgrupper
  • er fleksibel, rummelig og har et godt humør
  • trives med at arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst
  • er personlig robust og mødestabil
  • er tydelig i din kommunikation
  • er loyal overfor trufne beslutninger
  • er omstillingsparat og engageret
  • vil medvirke til at skabe et positivt og inspirerende arbejdsmiljø

På Åbrinken arbejder vi i et tværfagligt perspektiv ud fra Viborg kommunens kerneopgave ”Samarbejde med borgeren om et selvstændigt, meningsfuldt og aktivt liv – hele livet” og vi har et stort fokus på rehabilitering – dette i bestræbelserne på, at sikre vores beboere det optimale hverdagsliv.

Dine arbejdsopgaver vil primært udgøres af håndtering af beboernes vasketøj samt rengøring af beboerlejligheder, men der er behov for, at du er fleksibel ift. øvrige praktiske opgaver og dermed bidrager til, at huset fungerer som helhed.

Du vil indgå i et arbejdsfællesskab med både plejepersonale samt personale i Madservice.

Vi håber at du har fået lyst til at høre mere om os og vi glæder os til at modtage en ansøgning fra dig.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Vi afholder ansættelsessamtaler tirsdag den 18. december 2018.

Nærmere oplysninger få ved henvendelse til centerleder Marianne Villekold på tlf. 87 87 63 90.