Teknisk Servicemedarbejder
Teknisk servicedistrikt Sødalskole, søger en dygtig og udadvendt teknisk servicemedarbejder til en deltidsstilling på 22,2 timer ugentligt, hvor arbejdspladsen som udgangspunkt omhandler betjening af Plejecenter Pensionistgården i Vammen 8830 Tjele.  
 
Hvem er vi:
Vort distrikt dækker Sødalskolen samt børnehaven i Rødding og Løvel og som omtalt Plejecenter Pensionistgården i Vammen, hvor det tekniske servicepersonale yder bistand til den indvendige og udvendige bygningsdrift.
 
Ligeledes yder teamet bygningstilsyn, afprøvning af brandalarmer, vedligeholdelse af udearealer, affaldshåndtering, flytning, vedligeholdelse af inventar samt andre serviceopgaver.
 
Hvem er du:
Vi søger en selvstændig teknisk servicemedarbejder med håndværksmæssig erfaring og teknisk snilde, som kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt med de opgaver, som opstår i det tekniske serviceteam.
Af opgaver kan nævnes:
 
 • Koordinering af de tekniske serviceopgaver sammen med teknisk servicelederen.
 • Ugentlig koordinering af opgaver i samarbejde med teknisk servicelederen.
 • Udarbejde driftsplaner for bygninger i distriktet i samarbejde med ”Ejendomme og Energi”.
 • Indkøb, leverandørkontakt, rengøringstilsyn og depotfunktion m.v.
 • Beredskabsstyring, energistyring m.v.
   
   
  Det er en forudsætning, at du har kørekort og egen bil. Serviceopgaverne foregår på skoler, i børnehaver og på ældreområdet, derfor kræves det desuden, at du er fleksibel og har gode sociale egenskaber.
   
  Løn- og ansættelsesforhold i henhold til lokal forhåndsaftale, gældende overenskomst og aftale om Ny løn. Der indhentes børneattest på den, der tilbydes stillingen.
   
  Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder af servicedistriktet Sødalskolen, Robert B Døssing 20314253 eller skoleleder Brian Albæk, 41641719, baje@viborg.dk
    
  Ansøgningsfristen er mandag den 10. december. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 51.