Sygeplejerske

Sygeplejerske søges til hjemmeplejen distrikt Sønderly, Viborg Kommune,

Da vi oplever en stigning i borgerantal, samt etableringen af egen sygeplejeklinik, søges en sygeplejerske på 32-37 timer/uge. fra den 1. januar 2021.

Der er tale om en stilling i dagvagt.
Arbejde hver 4. weekend, dog kan der ske fravigelse ved ferieafholdelse.

Vi tilbyder:
  • en spændende stilling, med en afvekslende hverdag med mange udfordringer og komplekse opgaver.
  • et tværfagligt samarbejde omkring borgeren, i borgerens eget hjem.
  • god introduktion.
  • gode kolleger og god kollegial sparring.
  • et fællesskab, hvor fleksibilitet, ansvarlighed og faglig sparring vægtes højt.
  • en arbejdsplads hvor vi vægter MOD: Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed og humor.
  • stor selvstændighed

Vi forventer du:
  • er uddannet sygeplejerske, med høj faglighed og bred klinisk erfaring
  • gerne erfaring fra hjemmeplejen, men ikke et krav for at komme i betragtning
  • tager ansvar både personligt og fagligt.
  • har et godt overblik og kan bevare dette i en travl hverdag og akutte situationer.
  • kan arbejde selvstændigt indenfor eget kompetenceområde og har lyst til, og ser værdien i, at arbejde tværfagligt, til gavn for borgeren.
  • har gode pædagogiske og kommunikative evner.
  • som kollega kan give og modtage konstruktiv kritik
  • er stærk i forhold til dokumentation, gerne med Nexus kendskab
  • er anerkendende i dit arbejde med andre.
  • arbejder sundhedsfremmende og rehabiliterende med udgangspunkt i borgerens ressourcer og behov.
  • har lyst til at undervise og vejlede kolleger samt det øvrige SOSU-personale.
  • bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Du kan få flere oplysninger hos teamleder Jesper Sambleben på telefon 20 81 52 58 eller
distriktsleder Anni Jensen på telefon 87 87 65 65.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 17. november 2020.