Sygeplejerske - Nattevagt

Til hjemmeplejen Viborg kommune. Fast stilling

Fast stilling - Hjemmeplejen Viborg Kommune

Brænder du for et arbejde i tæt samarbejde med borgeren i borgerens eget hjem?
Så tilbyder vi DIG muligheden for at blive vores nye kollega indenfor et spændende ældreområde i udvikling.

Om os
Nattevagtsteamet består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og social og sundhedshjælper og dækker hele Viborg kommune. Sygeplejerskerne har indmødested i distriktslokalerne Vesterparken/Nat Viborg. Der er tre eller fire sygeplejersker i hver vagt pr. nat, samt en akutsygeplejerske der varetager sygeplejen i Viborg kommune både på plejecentrene og hjemmeplejen.

Vi tilbyder
  • Et tværfagligt samarbejde om borgeren.
  • En afvekslende og til tider tempofyldt hverdag præget af spændende faglige udfordringer.
  • God introduktion og imødekommende kolleger.
  • Team-samarbejde.
  • God kollegial sparring.
  • Medindflydelse og frihed under ansvar.
  • En arbejdsplads hvor værdier som mangfoldighed, ordentlighed, dygtighed og mod vægtes højt
  • Et arbejdsfællesskab, hvor vi vægter fleksibilitet, nærhed og humor højt.

Vi forventer, at du
  • Er uddannet sygeplejerske med høj faglighed
  • Kan arbejde selvstændigt inden for eget kompetenceområde og har lyst til og ser værdien i at arbejde tværfagligt til gavn for borgeren.
  • Vejlede og rådgive social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælper
  • Er anerkendende i dit samarbejde med andre.
  • Tager ansvar, både personligt og fagligt.
  • Evnen til et godt overblik.
  • Har et respektfuldt og positivt menneskesyn, og at du arbejder ud fra den rehabiliterende tankegang med udgangspunkt i den enkelte borgeres prioriteter og ressourcer.
  • At du bidrager aktivt til et godt arbejdsmiljø
  • kørekort
Tiltrædelse
Med tiltrædelse snarest muligt eller 1. november 2020 søger vi en sygeplejerske.
Der er tale om en fast nattevagt stilling med arbejde hver 3 weekend - 24 timer i gennemsnit pr uge, med mulighed for flere timer.

Løn og ansættelsesvilkår
fter gældende overenskomst.