Social- og sundhedsassistent

Plejecenter Skovvænget

Vi er vilde med faglig udvikling, og nu er vi så heldige at mangle lige præcis DIG.
 
Vi søger
Vi søger til Plejecenter Skovvænget en dygtig og engageret social- og sundhedsassistent på 30 – 37 timer til en fast stilling, der ønskes besat den 1. oktober 2020, eller snarest muligt derefter.
 
Vi søger fortrinsvis en dagvagt, men du må forvente få vagter i andet vagtlag også. Du har selv indflydelse på, hvorvidt du her fortrinsvis ønsker aftenvagt eller nattevagt, og vi arbejder 5 weekender på 12 uger.
 
Banker dit hjerte lidt hurtigere ved tanken om at få lov at gøre en forskel for beboerne på Skovvænget med alle de udfordringer og glæder, der nu engang hører med til dét. Kan du se dig selv i Viborg Kommunes kerneopgave, som er:
 
At samarbejde med borgeren om et selvstændigt, meningsfuldt og aktivt liv – hele livet”

Trives du i en hverdag, hvor to dage aldrig er ens, hvor det nogle gange går stærkt, og hvor det også er rigtig vigtigt at have det sjovt på arbejdet – og godt med sine kolleger...?
 
Nikker du JA til ovenstående, så er jobbet på Skovvænget lige noget for dig.
Som social- og sundhedsassistent er du helhedsansvarlig for flere af bo enhedens borgere og arbejder tæt sammen med andre faggrupper, som for eksempel, social- og sundhedshjælper, sygeplejersker og terapeuter.
Herudover har vi en række specialistfunktoner, som du også kan trække på, for eksempel, demensnøgleperson, sår-sygeplejerske og psykiatri-team.
 
Visionen er: Høj faglighed, aktivt hverdagsliv og plads til forskellighed
  
Vi tilbyder:
  • et stærkt sundhedsfagligt og ældrepædagogisk miljø, med borgeren i centrum
  • et stort hus med mange muligheder, både indenfor og udenfor
  • vi arbejder med ”I sikre hænder” for derigennem at øge patientsikkerheden
  • samarbejde med mange faggrupper og et stort netværk af frivillige, som alle er med til at skabe et godt hverdagsliv for den enkelte borger
  • grundig introduktion. Den første måned går du som ”føl” med en anden SSA, og han eller hun bliver også din mentor efterfølgende
Mere viden 
Har du brug for lidt flere oplysninger inden, kan du kontakte teamleder Lone Marija Rahr på telefon 87 87 61 81 eller centerleder Anitta Andersen på telefon 20 56 06 50.
 
Ansættelsesudvalget består af AMR, en af dine kommende social- og sundhedsassistentkolleger samt din kommende teamleder. Vi glæder os til at møde dig. og vi indkalder løbende til samtaler.