Social- og sundhedsassistent

Åbrinken søger en social – og sundhedsassistent. Vi har vi en ledig stilling på 30 – 37 timer med tiltrædelse 1. oktober 2020. Der er tale om en fast stilling med blandede dag – og aftenvagter. Der arbejdes hver anden weekend.

Vil du være med til at gøre en forskel for vores beboere, hvor målgruppen er indenfor såvel somatisk sygdom som psykiatri, handicap og misbrug, så er Åbrinken den rette arbejdsplads for DIG.

Pleje- og Omsorgscenter Åbrinken har i alt 35 boliger fordelt på afsnit.
Bellisstræde er en almen somatisk plejeafdeling. Anemonestræde er et specialafsnit, hvor målgruppen er voksne med fysiske og/eller psykiske handicap.
Grøften er ligeledes et specialafsnit. Her er målgruppen udsatte beboere, herunder beboere med senhjerneskade med misbrugsproblematikker.

Den ledige stilling er primært med tilknytning til Bellisstræde.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: https://aabrinken.viborg.dk/

Vi arbejder ud fra Viborg kommunens kerneopgave ”Samarbejde med borgeren om et selvstændigt, meningsfuldt og aktivt liv – hele livet”. Vi sætter en ære i, at beboerne også mærker, at det er sådan vi arbejder i hverdagen.
Vi vægter i alle sammenhænge den gode dialog og det gode samarbejde med såvel pårørende som samarbejdspartnere i bestræbelserne på, at sikre beboerne det optimale hverdagsliv.

Vi ønsker at du:

• er uddannet social- og sundhedsassistent og har lyst til at arbejde med husets målgrupper
  • arbejder helhedsorienteret med forståelse for beboernes mangfoldige behov og med respekt for den enkeltes valg
  • er fleksibel, rummelig og har et godt humør
  • er stærk i relationsarbejde, trives med at arbejde selvstændigt og er ansvarsbevidst
  • er personlig robust og mødestabil
  • er tydelig i din kommunikation
  • er loyal overfor trufne beslutninger
  • er omstillingsparat og engageret
  • vil medvirke til at skabe et positivt og inspirerende arbejdsmiljø

Du kommer til at indgå i en engageret personalegruppe, hvor du får mulighed for at udfolde dine personlige og faglige kompetencer. Vi vægter det gode arbejdsmiljø, har højt til loftet og så er humor en vigtig faktor i hverdagen.

Vi håber at du har fået lyst til at høre mere om os og vi glæder os til at modtage en ansøgning fra dig.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Nærmere oplysninger få ved henvendelse til centerleder Marianne Villekold på telefon 87 87 63 90 eller teamleder Sanne Hermansen på telefon 21 64 30 78.

Vi afholder ansættelsessamtaler tirsdag den 25. august 2020.