Bliv frivillig på seniorområdet

skovtur

Når du er frivillig i forhold til et ældre menneske gør du en forskel for andre og du får en masse tilbage i form af samvær, glæde og anerkendelse. Med andre ord: "Glæden går begge veje"

Du får mulighed for at danne et nyt netværk både med ældre borgere og med andre frivillige. Som frivillig kan du få mange gode oplevelser og udfordringer, der kan være med til at give dig ny energi og inspiration i din hverdag.

Frivillighed i Viborg Kommune bygger på gensidig respekt og ligeværdighed. Derfor skal aktiviteterne både give mening for den ældre og dig som frivillig. På den måde får du mulighed for at bruge dine evner og interesser i et samspil med kommunen - til glæde for andre mennesker.

Det frivillige arbejde bliver koordineret og organiseret  gennem en kontaktperson eller en frivillig forening. Viborg Kommune har også et tæt samarbejde med De Frivilliges Hus i Viborg.

Hvis du er interesseret i at blive frivillig, så ring eller send en mail til Frivilligheds koordinator Anne- Grethe Nielsen.

Se mere om de konkrete opgaver.

lagkage

 

Sidst opdateret: 18.07.2018