Ny leder af pleje- og omsorgscentrene i Viborg Kommune

Henrik Ravn

Henrik Ravn bliver ny leder af de 14 pleje- og omsorgscentre i Viborg Kommune fra den 1. oktober 2020.

Henrik Ravn kommer fra en stilling som leder af Visitation Sundhed og Omsorg i Viborg Kommune. Tidligere har han blandt andet været myndighedsleder på Sundheds- og Seniorområdet i Jammerbugt Kommune, samt leder af et plejecenter gennem flere år.

– Med Henrik Ravn får vi en leder af pleje- og omsorgscentrene, som i forvejen har et indgående kendskab til plejeboligområdet og til Viborg Kommunes visioner, værdier og mål. Derudover har han i dag en stor og vigtig berøringsflade, hvor han i dag samarbejder med kolleger bredt i Viborg kommune, med regionale og kommunale samarbejdspartnere samt med en række private leverandører, herunder friplejehjem, siger Maila Tandrup, omsorgschef i Viborg Kommune.

Opgaven de kommende år vil være at fortsætte den positive udvikling på området, samt sikre at der skabes endnu mere sammenhæng på tværs. Sundhed, bæredygtighed, oplevelser og fællesskab, læring og uddannelse og vækst og socialt ansvar er nøgleordene. Samarbejdet med de pårørende skal styrkes, og det skal sikres, at også velfærdsområderne er en del af det attraktive arbejdsmarked i fremtiden.

– Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med Henrik, nu i en ny stilling som leder af de 14 kommunale Pleje- og Omsorgscentre, siger Maila Tandrup.

Den nye leder af pleje- og omsorgscentrene bor i Skørping i Nordjylland med sin familie. Han er uddannet ergoterapeut, og er i øjeblikket i gang med at tage en master i offentlig ledelse.

– Jeg ser meget frem til at begynde i stillingen som leder af pleje- og omsorgscentrene i Viborg Kommune, da jeg ser det som en spændende opgave sammen med engagerede medarbejdere, ledere og samarbejdspartnere at bidrage til den videre udvikling af kommunens pleje- og omsorgscentre som en tryg og sikker ramme for dele af kommunens ældste og svageste borgere, siger Henrik Ravn.

Henrik Ravn begynder i jobbet som leder af pleje- og omsorgscentrene den 1. oktober 2020.

For yderligere information:

Maila Tandrup, omsorgschef, tlf. 51 15 68 40, mail: mbta@viborg.dk

Foto: Henrik Ravn - høj opløsning