Mulighed for kompensation?

Hjælp til foreninger, kulturliv m.v.

Kære forening, organisation eller arrangør, Viborg Kommune vil gerne hjælpe med at formidle et overblik over hvilke nationale kompensationsordninger, som kan være relevante for jer. Udgangspunktet er de tiltag folketinget har vedtaget på kultur- og erhvervsområdet.  Et overblik over ordningerne findes her:

Kompensationsordninger for erhverv (som hovedregel er det aktiviteter med mindre end 50% offentlig støtte)

Kompensationsordninger for kulturlivet

Derudover har byrådet i Viborg Kommune afsat 3 mio. kr. til kultur- og foreningslivet. Hvordan de skal komme kultur og foreningsliv til gode afhænger af, hvad de nationale ordninger kompenserer for og de behov, der opsamles.

Hvis du har en kontaktperson i Kultur og fritid, er du velkommen til at starte der, ellers er der følgende muligheder:

Indgang

Kompensationsordninger