Sygedagpenge kan være forsinkede

It-problemer kan betyde forsinkelser i udbetalinger af sygedagpenge.

12. juni 2020

Viborg Kommune har desværre oplevet periodevise nedbrud på et nyt it-system til udbetaling af sygedagpenge og haft tekniske udfordringer med blandt andet skatteoplysninger og udbetalinger for 14-dages perioder. I de perioder, it-systemet er nede, har vi ikke adgang til sagerne og kan derfor ikke tilbyde en fyldestgørende rådgivning.

For tiden kan nogle borgere opleve, at udbetalinger kan blive forsinkede, og sagsbehandlingstiden kan være længere end normalt.

Hvis du oplever, at sygedagpengene ikke er udbetalt, kan du kontakte Ydelseskontoret via Viborg Kommunes hovednummer 87 87 87 87.

Viborg Kommune er ligesom resten af landets kommuner gået over til et nyt udbetalingssystem for sygedagpenge fra den 3. juni i år.

I perioden 24. maj 2020 – 2. juni 2020 har det ikke været muligt at udbetale sygedagpenge, fordi Viborg Kommune er overgået til nyt udbetalingssystem. Vi arbejder nu på højtryk for at få behandlet alle sager.

Yderligere oplysninger

Sanne Fløjgaard Boller, projektleder, Ydelseskontor, tlf. 87874263, mail: safb@viborg.dk