Velfærdstalent hyldes for sin store faglighed og positive tilgang

Velfærdstalent 2020
Fra venstre: Vibeke Boje, Sonny Lindblad og Per Svane Aastradsen.

For tredje år i træk kåres 100 velfærdstalenter fra hele landet for at hjælpe og gøre en stor forskel for andre.

Social- og sundhedsassistent Sonny Lindblad fra Pleje- og Omsorgscenter Højvangen er én af 100 nyligt kårede velfærdstalenter i den nationale kampagne Velfærdens talent 100.

Kampagnen har til formål at hylde unge FOA-medlemmer under 36 år, som arbejder blandt andet som pædagogmedhjælper, social- og sundhedsassistent eller -hjælper.

Sonny Lindblad er blevet nomineret af sin leder med den begrundelse, at han altid går forrest, er meget engageret og bidrager med stor faglighed på Højvangen. Samtidig er han en yderst vellidt kollega, der aldrig står tilbage for at give en hjælpende hånd.

Per Svane Aastradsen, centerleder på Højvangen fortæller:
- Sonnys altid gode humør smitter af på hele arbejdspladsen, og så er han fagligt dygtig og sikrer sig, at den bedst mulige pleje gives til vores beboere. Han har derudover en rigtig god dialog og relation til vores pårørende og er med til at gøre Højvangen til et fantastisk sted at bo og være ansat.

Fokus på de unge

De 100 velfærdstalenter er blevet udvalgt blandt alle nominerede af et dommerpanel med repræsentanter fra PenSam og FOA Ungdom, som står bag Velfærdens Talent 100.

- Velfærdens Talent 100 sætter fokus på de unge, hvis arbejde gør en stor forskel for andre og derfor fortjener anerkendelse. Som pensionsselskab for Velfærdens Talenter vil vi gerne trække deres faglighed frem i lyset og vise, hvad deres indsats betyder for vores allesammens nære velfærd,
siger Torsten Fels, adm. direktør i PenSam.