Corona.viborg.dk lukket

Fra mandag den 29. juni ligger lokale informationer, der vedrører Corona/Covid-19, på Viborg Kommunes normale hjemmesider.

Udgivet 29.06.20

Viborg Kommune åbnede i midten af april den midlertidige hjemmeside corona.viborg.dk for at samle og skabe overblik over alle corona-informationer fra kommunen. Hjemmesiden indeholdt information om, hvilke kommunale aktiviteter, der var åbne eller lukkede, samt nyt om, hvordan og hvornår myndighedernes retningslinjer i praksis blev gennemført lokalt.

Viborg Kommune følger regeringens planer genåbning af Danmark. Langt de fleste aktiviteter og kommunale adresser er derfor – helt eller delvist – åbne igen, og hjemmesiden corona.viborg.dk er derfor lukket.

Nu kan man i stedet finde lokale, kommunale informationer om Corona/Covid-19, der hvor man normalt finder information om kommunens tilbud. Det kan f.eks. være på viborg.dk eller på de forskellige institutioners hjemmesider. Webnyheder ligger på forsiden af viborg.dk/presserum sammen med øvrige nyheder fra kommunen.

Forældre til skolebørn, pårørende på plejecentre m.fl. vil fortsat få direkte besked, hvis der er særlige omstændigheder eller ændringer på netop det område eller den institution, de er tilknyttet.

Overordnede informationer og gældende retningslinjer i forbindelse med Corona/Covid-19, finder man fortsat på myndighedernes fælles hjemmeside coronasmitte.dk.

Kontaktinfo:
Marianne Thingholm, kommunikationschef