Blød asfalt på Preislers Plads i Viborg

Sommerens varme dage har givet problemer med blød asfalt på Preislers Plads. Derfor er der lagt sand ud, så man fortsat kan parkere på parkeringspladsen.

På Preislers Plads fik Viborg Kommune sidste efterår udført mindre reparationer af asfalten. På varme sommerdage er asfalten desværre blevet blød.

Viborg Kommune har derfor lagt sand ud på stederne, som skal forhindre bilernes dæk i at klistre fast i asfalten, og kommunen holder sommeren igennem løbende øje med, at der er sand på belægningen.

Viborg Kommune forventer at foretage en gennemgribende renovering af Preislers Plads til foråret 2021, hvor hele pladsen får ny belægning.

Yderligere oplysninger

Jens Møller Vestergård, vejingeniør, Trafik og Veje, tlf. 87 87 51 15, e-mail: jemv@viborg.dk