Borgmesteren inviterede til nytårskur

Nytaarskur

I Viborg og Bjerringbro var der tirsdag nytårskur for medarbejdere i Viborg Kommune.

Tirsdag var der nytårskur for medarbejdere i Viborg Kommune - på Viborg Rådhus og i Bjerringbro Idrætspark, henholdsvis morgen og eftermiddag. Invitationen var fra borgmester Ulrik Wilbek, og som det mange steder hører sig til, blev både det forgangne og det nye år fejret med kransekage.

Til det tidlige arrangement på Viborg Rådhus, samlede medarbejdere sig på og omkring den store trappe i rådhusets atrium. Kransekagen blev akkompagneret af morgenkaffe og ikke mindst borgmesterens nytårstale. Der blev givet skulderklap for det gode arbejde, der udføres overalt i kommunen, og samtidig en opfordring til, at vi sammen måske endda kan gøre det endnu bedre:

"Jeg tror på alt det bedste hos alle mennesker. Og for at få det frem, så skal man udfordre hinanden. Så et af mine budskaber til jer er, at vi skal skabe en kultur, hvor vi tør spørge hinanden, om der er noget vi kan gøre anderledes," sagde borgmester Ulrik Wilbek.

Vil du (gen)se talen fra morgenens arrangement, kan du se den herunder.

Borgmesterens tale til nytårskur