Stine Bohnstedt ny leder af Overlund Skole

Den 1. april 2020 sætter Stine Bohnstedt sig i førersædet på Overlund Skole.

Stine er 42 år og kommer fra en stilling som skoleleder på Finderuphøj Skole i Viborg Kommune.

Med sig har Stine mere end 10 års ledererfaring som afdelingsleder på Vestervang Skole og skoleleder på Finderuphøj Skole – begge Viborg-skoler. 

Hovedopgaven for Stine bliver i de kommende år at arbejde med de forandringsprocesser, der skal gøre personalet klar til indflytning i den kommende, nye skole i Overlund, Lysningen. Samtidig skal hun sikre den daglige drift og være forvaltningens samarbejdspartner i byggeprocessen.

En unik ledelsesopgave
Stine Bohnstedt glæder sig og siger i forbindelse med ansættelsen:
-Jeg er glad og stolt over, at jeg nu som skoleleder på Overlund Skole får mulighed for at videreføre det arbejde, som jeg i samarbejde med ledelsesteam og MED-udvalg har påbegyndt i min konstitutionsperiode. Jeg ser frem til samarbejdet med forældre og personale til gavn for alle børn og unge på Overlund Skole.

Et godt match
Også Viborg Kommunes direktør for Børn og Unge Søren Aakjær er meget glad for ansættelsen:
- Vi har med Stine fået en yderst velkvalificeret skoleleder med erfaring fra Viborg Kommune. Jeg er sikker på, at hun med sine kompetencer med fokus på både forandringsprocesser og arbejdsmiljø vil lede Overlund Skole frem mod indflytning i Lysningen, sikre overgangen og drive det nye samlingspunkt for Overlund.

Yderligere oplysninger:
Direktør, Søren Aakjær, Viborg Kommune
Tlf. 87 87 10 00 / mail: sjaa@viborg.dk

Stine Bohnstedt
Tlf. 87 87 24 25 / mail:
sbo@viborg.dk