Ny hjemmeside inviterer til dialog om fremtidens skole

Den 26. februar lancerer Børne- og Ungdomsudvalget i Viborg Kommune en ny hjemmeside, hvor temaet er fremtidens skole.

Børne- og Ungdomsudvalget i Viborg Kommune laver i løbet 2020 et forslag til, hvordan fremtidens skole kan se ud. Forslaget skal svare på, hvordan Viborg Kommune imødekommer en udfordring med faldende elevtal de kommenende år.

Alle perspektiver skal frem i lyset

For at få det bedste grundlag at træffe beslutninger ud fra, ønsker Børne- og Ungdomsudvalget at inddrage alle dem, som har en holdning til fremtidens skole.

Formanden for Børne- og Ungdomsudvalget, Per Møller Jensen, udtaler:
- Vi inviterer fra udvalgets side til dialog om fremtidens skolevæsen og struktur i Viborg Kommune. Dialogen på hjemmesiden supplerer dialogmøder og stormøder undervejs i processen, som udvalget holder med repræsentanter for skoler og andre med interesse for skoleområdet.

Hjemmesiden ligger på: viborg.dk/fremtidensskole

For yderligere info:
Per Møller Jensen, Formand for Børne- og Ungdomsudvalget, Viborg Kommune: 51 58 48 07
Søren Jordhøj Aakjær, Direktør, Børn og Unge, Viborg Kommune: 87 87 10 00