Ny afdelingsleder for Pædagogisk Praksis og Læring

Portrætbillede af Ann McCormick
Ann tiltræder stillingen som afdelingsleder i PPL 1. oktober 2020.

Ann McCormick bliver ny afdelingsleder for Pædagogisk Praksis og Læring (PPL) i Viborg Kommune. Hun tiltræder stillingen den 1. oktober 2020.

Ann McCormick er 51 år, bor i Risskov og kommer fra en stilling som leder af PPR i Syddjurs Kommune. Hun er gift og sammen har de tre børn på 11, 15 og 21 år.

Ann er uddannet lærer og har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi og en master i offentlig ledelse. Hun har tidligere været viceskoleleder på Rønde Skole i Syddjurs Kommune.

Som afdelingsleder af PPL bliver Ann leder for psykologer, læringskonsulenter, logopæder, ressourcekorpset samt fysio- og ergoterapeuter. PPL arbejder med tidlig og forebyggende indsatser i tæt samarbejde mellem familier og professionelle for at skabe de bedste rammer for børnenes udvikling og trivsel.

”Ann er en stærk profil - både ledelsesmæssigt og fagligt i forhold til de opgaver, som vi løser i PPL. Ann har et stort fokus på tværgående samarbejde og at sikre sammenhæng i praksis for barnet og familien. Vi ser meget frem til samarbejdet og at byde Ann velkommen”, siger familie- og rådgivningschef Mette Kierkgaard.

”Jeg glæder mig til at gribe stafetten i PPL Viborg og blive en del af en kommune, der målrettet sætter borgeren i centrum. Jeg ser frem til at bidrage ind i sammenhængsmodellen og skabe de bedste børne- og læringsfællesskaber, der giver børnene et godt springbræt videre i livet”, siger Ann McCormick, kommende afdelingsleder i PPL Viborg.

Yderligere oplysninger

Familie- og rådgivningschef i Viborg Kommune, Mette Kierkgaard, tlf.: 87 87 76 15

Kommende afdelingsleder af PPL, Ann McCormick, tlf.: 24 85 84 57