Viborg Kommune har ansat ny socialchef

Carsten Lindgaard Johansen

Carsten Lindgaard Johansen bliver ny socialchef i Viborg Kommune.

Carsten Lindgaard Johansen kommer fra en stilling som plejeboligchef i Aalborg Kommune. Tidligere har han blandt andet været chef for Fagcenter for Socialpsykiatri og sekretariatschef i Handicapafdelingen – begge steder også i Aalborg Kommune.

- Med Carsten Lindgaard Johansen får vi en erfaren og engageret socialchef, der har stærke samarbejdsevner med fokus på en helhedsorienteret, involverende og dialogsøgende tilgang til jobbet, siger direktør for Social, Sundhed & Omsorg Mette Andreassen.

Den nye socialchef er 44 år og bor i Støvring med sin familie. Men Viborg Kommune er ikke en ukendt størrelse for Carsten Lindgaard Johansen, da han er født i Viborg, opvokset i Karup og har gået på gymnasiet i Viborg. Han er uddannet Cand. Scient. Adm. fra Aalborg Universitet og har en diplomuddannelse i ledelse.

- Jeg finder det spændende og visionært, at Viborg Kommune med Sammenhængsmodellen arbejder med et helhedsperspektiv for at nedbryde silotænkning til gavn for borgerne. Det glæder jeg mig til at blive en del af, og jeg ser frem til at møde nye kollegaer og samarbejdspartnere, siger Carsten Lindgaard Johansen.

Carsten Lindgaard Johansen begynder i jobbet som socialchef den 1. juni. Han afløser Ulrik Johansen, der i marts 2020 blev direktør for Social og Sundhed i Favrskov Kommune.

For yderligere information:
Mette Andreassen, direktør for Social, Sundhed & Omsorg, T: 51 27 31 22 / M: mean@viborg.dk