Ny skoleleder på Egeskovskolen

Karina Degryr Thomsen

1. juni tiltræder Karina Degryr Thomsen som skoleleder på Egeskovskolen i Bjerringbro.

Karina er 55 år og kommer fra en stilling som skoleleder på Videbæk Skole i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor hun har været siden 2009. Før det var hun lærer på Vemb Skole i Holstebro i otte år.

Karina er uddannet lærer, har en diplomuddannelse i offentlig ledelse og har herudover taget diplommoduler i samskabelse.

- Med Karina får Egeskovskolen en skoleleder med solid ledererfaring. Samtidig bliver hun et stærkt bindeled i arbejdet på at gøre Egeskovskolen og Bøgeskovskolen endnu mere sammentømret. Jeg glæder mig til at byde Karina velkommen som en del af holdet i Viborg Kommune, siger Søren Aakjær, fungerende skolechef i Viborg Kommune.

Karina Degryr Thomsen glæder sig også til at begynde på sit nye job.

- Jeg glæder mig til at blive en del af flokken på Egeskovskolen og fortsætte det tætte samarbejde, der allerede er med Bøgeskovskolen. Det er spændende opgave at få kørt de to skoler godt sammen. Og så ser jeg ikke mindst frem til at møde personalet og eleverne på skolen.

Karina overtager rorpinden fra Søren Thomsen, der siden Frank Dissing Jensen gik på pension i februar 2019, har været skoleleder på Egeskovskolen sideløbende med, at han også er leder på Bøgeskovskolen i Bjerringbro.

Til dagligt bor Karina i Holstebro og har to voksne børn og to børnebørn.

Yderligere oplysninger:
Søren Aakjær, direktør Børn & Unge i Viborg Kommune, T: 87 87 10 00 / M: sjaa@viborg.dk
Karina Degryr Thomsen, kommende skoleleder på Egeskovskolen, T: 23 64 88 01