Viborg Kommune har ansat ny skolechef

Hasse Valdemar Mortensen 379

Hasse Valdemar Mortensen bliver ny skolechef i Viborg Kommune.

Hasse Valdemar Mortensen kommer fra en stilling som skoleleder på Rødkærsbro Skole, og har siden 2017 været formand for Skolelederforeningen i Viborg. Han er 43 år og bor med sin familie i Løgstrup.

- Vi glæder os til, at Hasse Valdemar Mortensen bliver vores nye skolechef. Han har både de helt rette kompetencer og et indgående kendskab til Viborg Kommunes skolevæsen, siger direktør for Børn & Unge Søren Aakjær.

Hasse Valdemar Mortensen er uddannet lærer fra Skive Seminarium i 2002 og har efterfølgende taget en kandidatgrad i pædagogisk psykologi samt videreuddannet sig inden for ledelse og coaching.

- Sammen med alle de dygtige medarbejdere, ledere og engagerede forældre ser jeg frem til som skolechef i Viborg Kommune at arbejde for en folkeskole, der skaber sunde fællesskaber og giver børnene en skoledag fyldt med kvalitet, læring og glæde, siger Hasse Valdemar Mortensen.

Han begynder formelt i stillingen som skolechef den 1. juni 2020, men vil allerede 1. maj begynde at varetage flere opgaver, som skolechef.

Hasse Valdemar Mortensen afløser Søren Aakjær, der har fungeret som skolechef sideløbende med jobbet som direktør for Børn & Unge. Det har han gjort siden januar 2020, hvor den tidligere skolechef Claus Drachmann Kaasby-Wang stoppede.

Yderligere information:

Søren Aakjær, direktør Børn & Unge i Viborg Kommune, T: 87 87 10 00 / M: sjaa@viborg.dk
Hasse Valdemar Mortensen, skoleleder Rødkærsbro Skole, T: 28 59 22 02 / M: 3hm@viborg.dk