Socialpædagoger i Viborg Kommune anerkendt med pris

Seks socialpædagoger blev hædret for deres indsats på ældreområdet
Socialpædagogerne Camilla Thomsen, Gitte Lykke Mikkelsen, Helle Riisgaard, Tina Ehlert og Mona Mogensen modtog Udviklingsprisen 2019 den 9. oktober 2019. Frank Ørnstrup var ikke til stede ved overrækkelsen.

Seks socialpædagoger får anerkendelse for pionerindsats på demens- og ældreområdet.

I Viborg Kommune har socialpædagogerne som faggruppe for alvor vundet indpas på ældreområdet. Nu er de blevet hædret med en udviklingspris af deres faglige kolleger, Socialpædagogerne i kreds Midt- og Vestjylland.

– Jeg er superstolt af mine pædagogiske medarbejdere i Aktivitet og Udvikling. Det er dejligt, at deres indsats bliver set og anerkendt også uden for kommunens grænser, siger Jette Hingebjerg, der er leder af området i Viborg Kommune.

De seks er ansat på flere forskellige adresser rundt om i kommunen, men arbejder alle særligt med opgaver, der handler om opbygning af relationer og aktiviteter med et tydeligt pædagogiske sigte.

– Vi arbejder rigtigt meget med kontakt og forebyggelse af ensomhed, og her er det af stor betydning, at ældreområdet kan trække på forskellige fagligheder, så vi kan være med til at sikre trivsel og livskvalitet blandt vores ældre borgere, siger Jette Hingebjerg.

I alt arbejder 35 medarbejdere i Viborg Kommunes afdeling for Aktivitet og Udvikling.

Yderligere oplysninger:

Jette Hingebjerg, leder af Aktivitet og Udvikling, tlf. 23646295, mail: jhi@viborg.dk