Første spadestik på Forsorgscenter Viborg

Første spadestik Forsorgscenter Viborg

Flaget var hejst, og solen skinnede fra en skyfri himmel, da Forsorgscenter Viborg satte gang i byggeriet af 14 nye boliger tirsdag den 29. oktober 2019.

Processen op til nu har været lang, og derfor takkede formand for Social- og Sundhedsudvalget, Åse Kubel Høeg, også for tålmodigheden, inden hun med stor kraft tog det første spadestik til de nye boliger på Forsorgscentret.

- I dag er en god dag, sagde Åse Kubel Høeg, inden hun opfordrede flere af de fremmødte til at tage nogle spadestik sammen med hende. Jo flere jo bedre, sagde hun.

Første spadestik Forsorgscenter Viborg

En del af noget større

De 14 nye boliger skal efter planen stå klar til indflytning i maj 2020, hvorefter renoveringen af en eksisterende fløj går i gang. Om to år skulle der derfor gerne stå nogle rigtig gode bygninger, som understøtter arbejdet med at få så mange som muligt ud af hjemløshed.

En del af de borgere, der tjekker ind på Forsorgscentret, har bare brug for at få et stabilt fundament i deres liv. Det kan en bolig hjælpe med, og med de nye boliger bliver det derfor muligt at hjælpe de hjemløse borgere endnu bedre ud på den anden side af hjemløsheden.