Fjordklyngen modtager særpris

Musilingefestival 2018

Region Midtjylland tildeler Fjordklyngen en særpris på 75.000 kr. for beboernes store arbejde med udvikling af de seks byer i klyngen.

Prisen overrækkes på Sundstrup Havn lørdag den 25. maj kl. 14.00 i forbindelse med åbning af Muslingefestivalen.

Fjordklyngen får bl.a. særprisen, fordi Region Midtjylland ønsker at fremhæve landsbyer i region  en, som har fundet gode opskrifter på vækst og udvikling.

Muslingefestivalen i Sundstrup, som er baseret på lokale ressourcer, er et er af de konkrete tiltag, som har medvirket til, at Region Midtjylland ønsker at anerkende Fjordklyngens udviklingsarbejde.

Det er muligt for alle interesserede at smage på friske muslinger fra Limfjordens skatkammer efter prisoverrækkelsen.

Se hele festivalprogrammet på fjordklyngen.dk og følg med på Fjordklyngens Facebook-side.

Om Fjordklyngen

Fjordklyngen består af de seks byer Ulbjerg, Sundstrup, Nr. Rind, Låstrup, Skringstrup og Skals, der sammen afprøver et nyt udviklingskoncept for landsbyudvikling

De seks byer i projekter arbejder med at skabe en fælles identitet for området, såvel fysisk, socialt som kulturelt.