Ny leder af Visitation Sundhed og Omsorg i Viborg Kommune

Henrik Ravn - ny leder af Visitation Sundhed og Omsorg

Viborg Kommune har ansat Henrik Ravn fra den 1. januar 2019.

Henrik Ravn er ny leder af Visitation Sundhed og Omsorg i Viborg Kommune fra årsskiftet. Området dækker blandt andet tildeling af pleje, træning, praktisk hjælp, hjælpemidler og henvisning til pleje- og ældreboliger og har i alt ca. 55 medarbejdere.

Henrik Ravn kommer senest fra en stilling som myndighedsleder på seniorområdet i Jammerbugt Kommune, hvor han desuden var konstitueret som områdeleder for hjemme- og sygeplejen. Henrik Ravn har endvidere tidligere været centerleder på et plejecenter i Vesthimmerlands Kommune.

42-årige Henrik Ravn er oprindeligt uddannet ergoterapeut og har efterfølgende uddannet sig inden for ledelse. Aktuelt er han i gang med at tage en masteruddannelse i offentlig ledelse.

Indstillingsudvalget har peget på Henrik Ravn blandt i alt 16 ansøgere.

Sundheds- og omsorgschef Maila Tandrup ser frem til samarbejdet med den nye leder af visitationen for Sundhed og Omsorg:
– Visitation Sundhed og Omsorg er en central enhed, der har et tæt samarbejde med såvel Hospitalsenhed Midt, de praktiserende læger og private aktører. Det samarbejde skal Henrik Ravn være med til at udbygge og styrke, så vi kan blive ved med at levere den nødvendige hjælp og støtte i det nære sundhedsvæsen.

Privat bor Henrik Ravn i Skørping sammen med sin kone og to børn.

Yderligere oplysninger: Maila Tandrup, tlf. 51156840, mail: mbta@viborg.dk