Ny Ældreguide 2019

Ældrerådet i Viborg Kommune inviterer alle interesserede til udgivelsen af den nye Ældreguide 2019 mandag den 28. januar kl. 13.30 til 15.00 i kantinen på Viborg Rådhus.

Ældreguiden er specielt tiltænkt kommunens ældre borgere, og indeholder bl.a. oplysninger om de mange muligheder, der findes for hjælp og støtte til netop denne aldersgruppe.

Guiden hjælper med at finde svar på mange af de spørgsmål, man kan have i forbindelse med kontakt til kommunen, herunder omtale af visitationen, hjælpemidler, aktivitetstilbud, madordninger, klippekort-ordning, kørsel og nyttige kontaktoplysninger.

Man kan også læse om arbejdet i Ældrerådet, som er et råd, der repræsenterer de ældres interesser i kommunen.

Få Ældreguiden med hjem

Ældrerådet stiller op til en uformel snak med borgerne om, hvad der optager dem, og deler fysiske eksemplarer ud til alle interesserede. Er man forhindret i at komme på mandag, er den nye Ældreguide 2019 at finde hos læger, tandlæger, biblioteker, borgerservice og andre offentlige steder.

Yderligere information

Kaj Flemming Pedersen, formand Ældrerådet, tlf. 40 16 24 33, mail: kajfl@hotmail.com