Banebo indviet

Borgmester, udvalgsformand og formanden for Boligselskabet Sct. Jørgen klipper den røde snor
Med ønsket om et godt liv på Banebo, klippede de tre talere den symbolske røde snor over.

Den 21. november blev den røde snor klippet til Viborg Kommunes nye Pleje- og omsorgscenter i Banebyen.

Beboerne var i centrum, da Pleje- og Omsorgscenter Banebo blev officielt indviet i dag. Det skete med taler fra borgmester Ulrik Wilbek, formanden for Ældre- og Aktivitetsudvalget, Lone Langballe og formanden for Boligselskabet Sct. Jørgen, Johannes Stensgaard.

De første beboere flyttede ind allerede i september måned, men en officiel indvielse må der til, så Banebos beboere kunne fejre deres nye hjem i selskab med de ansatte, Viborg Byråd, repræsentanter fra bygherren Boligselskabet Sct. Jørgen, ERIK-arkitekterne og flere andre af byggeriets samarbejdspartnere.