Ny centerleder på Liselund Demenscenter

Erfaren leder overtager roret på Liselund fra den 1. juni 2018.

Susanne Kongerslev Andersen er ansat som leder af Liselund Demenscenter fra den 1. juni 2018.

Susanne Kongerslev Andersen er oprindeligt uddannet sygeplejerske og i øjeblikket i gang med en Master i offentlig ledelse. Bag sig har hun også en diplomlederuddannelse og en projektlederuddannelse.

Susanne Kongerslev Andersen kommer fra en stilling som afdelingsleder på Botilbuddet Marienlund i Silkeborg Kommune. Hun har arbejdet med ledelse siden 2000 bl.a. som områdeleder i Voksenhandicapcenteret i Silkeborg Kommune og som institutionsleder i Socialpsykiatrisk center samme sted.

– Vi står over for en række nye spændende tiltag på demensområdet i Viborg Kommune. Blandt andet er vi i fuld gang med at få etableret et nyt rådgivnings- og aktivitetscenter for borgere med demens og deres pårørende, siger Maila Tandrup, omsorgschef i Viborg Kommune.

Det nye center bliver til i et partnerskab mellem kommunen, hukommelsesklinikken og neurologisk afdeling på Hospitalsenhed Midt, Region Midtjylland, Ældresagen og Alzheimerforeningen.

Fakta om Liselund
 Liselund Demenscenter rummer 60 boliger. 50 boliger er faste boliger fordelt på 3 huse. Derudover er der seks specialiserede pladser i egne rammer til borgere, der har en dobbeltdiagnose eller ikke har godt af at indgå i større sociale sammenhænge.

Yderligere oplysninger
Omsorgschef Maila Tandrup, tlf. 51156840, mail: mbta@viborg.dk
Læs mere på om Pleje- og omsorgscenter Liselund på hjemmesiden liselund.viborg.dk