Første spadestik til nyt demensafsnit på Sjørup Pleje- og Omsorgscenter

Første spadestik til nyt demensafsnit på Sjørup Pleje- og Omsorgscenter

Solen skinnede fra en skyfri himmel, da det første spadestik blev taget til Sjørup Pleje- og Omsorgscenters nye demensafsnit.

I de kommende måneder vil nye boliger på Sjørup Pleje- og Omsorgscenter skyde op af jorden og begynde at tage form.

Det blev markeret med et tredobbelt første spadestik den 9. maj af formanden for Ældre- og Aktivitetsudvalget, Lone Langballe, Boligselskabets Sct. Jørgens formand, Johannes Stensgaard og formand for brugerpårørenderådet Anne Lyhne.

Både formand for Ældre- og Aktivitetsudvalget, Lone Langballe, og Boligselskabet Sct. Jørgens formand, Johannes Steensgaard, holdt tale til de fremmødte gæster.
- I vil sammen med beboerne dagligt kunne følge byggeriets fremdrift, indtil boligerne står klar til indflytning i starten af 2019. Det bliver SÅ godt, sagde Lone Langballe som afslutning på sin tale.

Det nye demensafsnit er resultatet af et flerårigt samarbejde mellem Viborg Kommune, Boligselskabet Sct. Jørgen og brugerpårørenderådet på Sjørup Pleje- og Omsorgscenter. Og netop derfor satte de tre partnere spaderne i jorden sammen og markerede dermed, at byggeriet nu officielt er gået i gang. 

Efterfølgende var Sjørup Pleje- og Omsorgscenter vært ved et lettere traktement for de ca. 70 deltagende gæster og ansatte.

Yderligere information:
Vibeke Ebbesen, centerleder, Sjørup Pleje- og Omsorgscenter, mail: veb@viborg.dk

Læs mere om Sjørup Pleje- og Omsorgscenter på sjoerup.viborg.dk