Banebo slår dørene op til et første kig

Banebo

Åbent hus på Banebo den 8. og 11. juni.

Viborg Kommune inviterer til åbent hus og et første kig på Banebo to gange i juni måned for alle interesserede.

Første gang er fredag den 8. juni mellem klokken 15.30 og 18.30, hvor formand for Ældre- og Aktivitetsudvalget Lone Langballe åbner arrangementet.

Anden gang er mandag den 11. juni kl. 16.00-18.30.

Se, hør og oplev
Begge dage kan man få en guidet tur rundt i huset og se boliger i det nye pleje- og omsorgscenter og en af de 33 nye ældreboliger på øverste etage.

Der bliver mulighed for at møde personale tilknyttet Banebo og medarbejdere fra Viborg Kommunes visitation, som kan informere om, hvordan man kan komme til at bo i en ældrebolig eller plejebolig. Der vil også være repræsentanter til stede fra Boligselskabet Sct. Jørgen og ERIK arkitekter, som kan svare på spørgsmål om byggeriet og husets indretning.

Klar til indflytning 1. september
Banebo er klar til at tage imod beboerne til 67 plejeboliger og 33 ældreboliger den 1. september i år. I byggeriet er der lagt vægt på hjemlighed, meningsfyldte aktiviteter, bevægelse og fleksibilitet.

Få mere at vide
Omsorgschef Maila Tandrup, tlf. 51156840, mail: mbta@viborg.dk