Viborg Kommune og Aarhus Universitet indgår nyt samarbejde med kinesisk hi-tech region

Viborg Kommune indgår nyt samarbejde med kinesisk hi-tech region

Målet er at etablere fælles innovationsaktiviteter ved Aarhus Universitet i Foulum.

Science and Technology ved Aarhus Universitet har sammen med Viborg Kommune indgået en samarbejdsaftale med den kinesiske region Wuhan East Lake National High-Tech Development Zone (WEHDZ).

Tirsdag 26. juni 2018 besøgte en delegation fra WEHDZ Aarhus Universitet, hvor der blev underskrevet en fælles MoU (Memorandum of Understanding) med henblik på at etablere fælles innovationsaktiviteter ved Aarhus Universitet i Foulum.

På billedet ses den kinesiske delegation sammen med Anders Holm (nederst t.h.), chef for Erhverv og Udvikling, som repræsentant for Viborg Kommune og Niels Chr. Nielsen, dekan på Science and Technology, Aarhus Universitet (nederst t.v.).  Foto: Ole Mortensen

Læs mere om samarbejdet i pressemeddelelse fra Aarhus Universitet og Viborg Kommune.