Kronprinsessen og håndboldeliten i Viborg

Viborg Rådhus var mandag den 4. juni vært for første del af Dansk Håndbold Award 2018.

Der var højt solskin og højt humør, da borgmester Ulrik Wilbek sammen blomsterpigen Frida og den danske håndboldelite modtog H.K.H. Kronprinsesse Mary på Viborg Rådhus.

Anledningen var nyskabelsen Dansk Håndbold Award – et helt nyt show, hvor alle kræfter i dansk håndbold havde samlet sig om et storslået show i Vibocold Arena.

Kronprinsessen var inviteret til begivenheden for – på vegne af MaryFonden – at overrække Antibulli-prisen sammen landsholdsspiller – Mikkel Hansen og hans projekt MH-24 – Mikkel mod Mobning.

Inden de inviterede satte sig til bords ved middagen i Viborg Rådhus blev den tidligere BSV-spiller Rasmus Lauge hædret som Årets Mandlige Håndboldspiller og Kronprinsessen talte om anti-mobbeprojektet og sit første møde med håndbolden.

Bag Dansk Håndbold Award står Divisionsforeningen Håndbold, DHF og Håndbold Spiller Foreningen med Viborg Kommune som vært.