Det kan betale sig at komme i grupper til Danmark - Ungarn

Kvindelandsholdetsmaskot
Der bliver masser af aktiviteter at deltage i, når kvindelandsholdet spiller kamp i Viborg den 12. juni.

Den gruppe, der booker flest billetter til det danske kvindelandsholds VM-kvalifikationskamp mod Ungarn den 12. juni, kan vinde 100 billetter til næste hjemmekamp.

Når Harder, Nadim og resten af stjernerne på det danske kvindelandshold går i aktion på Energi Viborg Arena den 12. august, vil Viborg Kommune gerne fejre fællesskabet omkring kvindelandsholdet med en konkurrence.

Fællesskab giver stemning

Fodboldklubben, skolen, naboerne på vejen – alle grupper har mulighed for at vinde 100 billetter til VM-kvalifikationskampen Danmark - Kroatien den 30. august.
Projektleder for Viborg Kommunes værtskab, Pia Viller Arendt, siger om konkurrencen:

- En landskamp er en oplagt mulighed for at fejre fællesskabet. Fodbold er jo en holdsport, så det giver god mening, at man også vinder konkurrencen som et hold. Vi håber, at rigtig mange vil deltage. Jo flere tilskuere – des bedre stemning på landsholdets hjemmebane.
Grupper, der tilmelder sig, kommer til at sidde sammen på endetribunerne, og DBU kårer den størst tilmeldte publikumsgruppe i kampens pause.

Tilmelding af grupper foregår her: billetsalg.dbu.dk/klubtilbud

Masser af ekstra oplevelser

Ud over selve fodboldkampen er der også denne gang masser af ekstra oplevelser i forbindelse med kvindelandsholdets ophold i Viborg. Holdets fans kan bl.a. se stjernerne træne og få en autograf på Viborg FF’s træningsanlæg på Kirkebækvej, søndag den 10. juni kl. 11.00-12.30.

Den 12. juni åbner fanzonen allerede kl. 16 med masser af aktiviteter. Blandt andet er kvindelandsholdets maskot Emma Hu tilbage, og der er som altid mulighed for at deltage i forskellige konkurrencer og spil – og selvfølgelig få malet det danske flag på kinderne.

Kontaktperson Viborg Kommune:
Pia Viller Arendt, projektleder, Viborg Idrætsråd