Systemfejl har medført manglende besøg fra hjemmeplejen

Fejlen er opstået i forbindelse med KMDs opdatering af kommunens omsorgssystem. Det betyder, at der er enkelte borgere, der ikke har fået besøg af hjemmeplejen mellem den 12. december kl. 20.00 og frem til den 13. december kl. 9.00. Kommunen kontakter de borgere, der ikke har fået besøg.

Den 12. december mellem kl. 20.00 og 22.00 blev it-systemet opdateret af KMD. Hjemme- og sygeplejen bruger systemet til at administrere sine besøg hos borgere i Viborg Kommune. Opdateringen har medført en fejl i nogle af de lister, som hjemmeplejen besøger borgerne efter.

- Vi tager det meget alvorligt. Siden hjemmeplejen blev bekendt med fejlen, har vi arbejdet med at få kendskab til, hvilke borgere der ikke har fået besøg. De enkelte hjemmeplejedistrikter er i gang med at skabe et overblik over de berørte borgere, og der bliver taget kontakt til alle, siger omsorgschef Maila Tandrup.

Med en anden arbejdsgang er det muligt for Viborg Kommune at køre sikker drift, indtil KMD har rettet fejlen.

Omsorgschef Maila Tandrup, tlf. 51 15 68 40, e-mail: mbta@viborg.dk