Fakta om Håndværkerlisten

Kommunes udbud af mindre bygge- og anlægsopgaver udbydes efter tur til lokale virksomheder i Viborg Kommune. Det sker ud fra Håndværkerlisten. Virksomheder skal selv skrive sig på listen.

På viborg.dk/haandvaerkerlisten kan virksomheder fra Viborg Kommune skrive sig op, hvis de er interesserede i mindre bygge- og anlægsopgaver mellem 300.000 kr. og 3.000.000 kr. Det er virksomhedens eget ansvar at skrive sig på listen og holde oplysningerne opdaterede.

Får tilbud efter tur

Når Viborg Kommune har mindre bygge- og anlægsopgaver mellem 300.000 kr. og 3.000.000 kr., indhenter den tilbud blandt tre lokale virksomheder på Håndværkerlisten. Udbuddene tilrettelægges, så alle lokale virksomheder på listen efter tur får mulighed for at give tilbud. Den virksomhed, der tilbyder laveste pris, får som hovedregel opgaven.

Tydeligere tildeling

Med Håndværkerlisten er det blevet tydeligere, hvordan bygge- og anlægsopgaver bliver tildelt i Viborg Kommune. Det er blevet nemmere for lokale virksomheder at gøre opmærksomme på, at de er interesserede i opgaverne, og det er blevet meget let at gennemskue, hvordan udbuddene fra Viborg Kommune foregår.

Baggrund

Håndværkerlisten er et af de konkrete resultater, der udspringer af den løbende dialog mellem Viborg Kommune og arbejdsmarkedets parter.

 

Sidst opdateret: 27.06.2018