Erhvervsdelegation til Kina 10.-15. august 2013

Tag med til Chongqing i Vestkina - ’verdens største by´ du ikke kender!

Du har nu muligheden for at komme med Viborg Kommunes borgmester Søren Pape Poulsen til Chongqing i Vestkina fra den 10. til 15. august og dermed få et førstehåndsindtryk af et område i Kina i rivende vækst.

Hvis en udenlandsk virksomhed vil have succes i Kina, er gode myndighed-til-myndighed relationer af stor betydning. Og netop for at kunne understøtte erhvervslivets aktiviteter i Kina har Viborg Kommune det sidste års tid opbygget relationer til Chongqing Kommune.

Borgmester Søren Pape Poulsen vil på turen til Chongqing underskrive et memorandum of understanding med Chongqing Kommune. En underskrift, der kan blive meget værd for netop din virksomhed, næsten uanset hvilken branche du kommer fra.

Program skræddersyet lige netop til dig
Viborg Kommune og VIBORGegnens Erhvervsråd står for at arrangere og gennemføre erhvervsdelegationsturen til Chongqing i samarbejde med generalkonsulatet i Chongqing.

Dette betyder, at de fleste praktiske ting i forhold til turen er klaret, og ikke mindst opsætning af møder, hvor du vil få mulighed for at diskutere mulige samarbejder med relevante kinesiske virksomheder. Derudover vil de deltagende virksomheder blive markedsført i et fælles virksomhedskatalog.

Chongqing med sine 32 millioner indbyggere og et areal, der næsten er dobbelt så stort som Danmark, var i 2012 Kinas anden mest vækstende kommune med et BNP på 13,6 %. Selve Chongqing by er blevet en ret populær bosætningsby med en voksende middel- og overklasse. Der investeres massivt i infrastrukturen i disse år, og Chongqing er et af fokusområderne i Kinas strategi for at udligne forskellen mellem øst og vest (Western Development Strategy).

Trods dens rivende udvikling og vækst er Chongqing stadig et forholdsvis ukendt marked for udenlandske virksomheder, så der er er gode muligheder for at være ’first movers’ på dette kæmpe marked inden for mere eller mindre alle sektorer.

Læs detaljeret program, praktiske oplysninger og information om tilmelding her

For yderligere information samt tilmelding kontakt: Mette Lorentzen, International projektkoordinator ved Viborg Kommune, på tlf. 87 87 88 02 eller på mail: m3l@viborg.dk

Sidst opdateret: 26.08.2013