Gratis SMS-service

SMS-service

Tilmeld dig gratis SMS-service, når den lukkede skolebus er forsinket, eller når vejene lukkes på grund af sne

Der er mulighed for at modtage en SMS, hvis den lukkede skolebus er væsentligt forsinket. Du skal indtaste dit telefonnummer og så vælge dit barns skole. Det er muligt at tilføje flere telefoner, så du kan også tilmelde dit barn ved at indtaste barnets telefonnummer og vælge skole.

Hvis du tilmelder dig en af skolerne på listen, vil du også modtage en SMS fra vintertjenesten, når skolebuskørslen ændres på grund af svært fremkommelige veje ved snevejr.

Er du ikke tilknyttet en af skolerne på listen, men ønsker at modtage generel information om driften og vintertjenesten, skal du indtaste dit telefonnummer og vælge kategorien Øvrige.

Du skal være opmærksom på, at alle abonnenter får alle beskeder om vintervejr. Du kan derfor opleve, at du får en SMS om skolebuskørsel og vintervejr i en anden del af kommunen, end der hvor du bor.

Vi sletter tilmeldinger til SMS-service før skoleårets start. Husk at tilmelde SMS-servicen efter sommerferien, hvis du stadig ønsker at modtage SMS-service om den lukkede skolebus.

Sidst opdateret: 16.03.2018