Alle nyheder

• Ny leder af Test- og Udviklingscenter for Velfærdsteknologi

Peter Astrup skal fra årsskiftet forbinde brugerne, sundhedssektoren og erhvervslivet, så de i fællesskab kan tilpasse eksisterende og udvikle nye teknologiske løsninger, der matcher brugernes behov og skaber god forretning.

• Dansk teknologikoncept udbredes i Norden

Med 8,5 mio. kr. fra EU udbredes CareWare-konceptet i Norden. CareWare er kendt i Danmark som en årlig konference i velfærdsteknologi inden for sundhed, social og rehabilitering.

• Der er så fuld af sjov - inde i en børneskov

Fredag den 23. november har store som små borgere mulighed for at mødes i Lyngsøparken til en aktiv og sjov dag og være med til at sætte deres præg på den kommende børneskov.

• 3.Y cyklede sig til guld

Det meste af september måned blev der trådt hårdt i pedalerne på skolerne i Viborg. Elever i 0.-9. klasse kæmpede om at cykle, så mange km som muligt.

• Med mindre alkohol er du meget mere med

Vær med til at støtte den gode udvikling, hvor danske unge drikker mindre - og derfor kan være meget mere med til festen.

• Bliv Trivselspilot

Sundhedscenter Viborg udbyder i efteråret 2018 en ny Trivselspilotuddannelse.

• Viborg Kommune udnævnt til ny mandecertificeret kommune

Forum for Mænds Sundhed har udnævnt fem nye kommuner til være mandecertificerede, fordi de gør en målrettet indsats for mænds sundhed.

• Børnesjov i Stoholm

Snart kan børnene i Stoholm slå sig løs og glæde sig til leg i den kommende børneskov. Fredag den 28. september har store som små borgere mulighed for at mødes i Dynamitskoven til en aktiv og sjov dag og komme med ideer til, hvad det nye skovområde skal indeholde.

• Temadag om sundhed

Handicaprådet ønsker at sætte et styrket fokus på sundheden blandt borgere med handicap, og inviterer derfor alle interesserede til temadag om sundhed fredag den 5. oktober kl. 08.30-12.30.

• To hjul - masser af eventyr

Viborg Kommune er med igen, når Alle Børn Cykler 2018 triller ind på flere af kommunens skoler fra den 3.-16. september. Målet er at få flere børn til at cykle mere.

• Alle Børn Cykler 2018

Er dit barn tilmeldt den landsdækkende cykelkampagne, som skydes i gang den 3. september?
    Læs mere om kampagnen her.

• En dag i børneskoven

Viborg kommunes første børneskov begynder at tage form. Den 17. august deltog store og små borgere i en workshop, der har givet projektgruppen bag børneskovene mange værdifulde input til, hvad en børneskov skal rumme.

• Tag børnene med i skoven

Fredag den 17. august har store som små borgere mulighed for at mødes til en aktiv og sjov dag i Børneskoven i Viborg Naturpark og komme med ideer til, hvad nye skovområder skal indeholde.

• Borgermøde de 16. september 2018

Social- og Sundhedsudvalget inviterer alle med interesse for sundhed og sociale forhold til et fyraftensmøde med oplæg og debat

• Rigtige Qvinder

Viborg Sundhedscenter og FitDeal tilbyder et forløb for kvinder, der ønsker en sund og aktiv livsstil.

• Mere lokal kommunal genoptræning

Ældre- og Sundhedsudvalget har besluttet at tilbyde mere lokal genoptræning. Samtidig bliver der mulighed for at træne tidligt om morgenen og sent om eftermiddagen.