Sundhed, sygdom og handicap

forsidebillede sundhed og sygdom

Alle borgere i Viborg Kommune skal have mulighed for et selvstændigt, aktivt og meningsfuldt liv. Vi sætter borgerens egne ressourcer i det gode hverdagsliv i centrum. For borgere med et handicap, en sygdom, afhængighedsproblemer eller en sindslidelse har vi en række muligheder som du kan læse om her på siden.

Tilbudsoversigt

Handicaprådet

 • tilgængelighed

  Handicaprådet er Viborg kommunes handicappolitiske råd, og skal medvirke til at skabe de bedste vilkår for handicappede i kommunen.

Nyheder

 • Naturen er en unik sundhedsfremmende arena

  Voksne danskere motionerer i naturen som aldrig før, men halvt så mange danske børn er ude i naturen som da vores bedsteforældre var børn. Det gør Viborg Kommune og Naturens Rige netværket noget ved.

 • 25 år med kvinder i krise

  Viborg Krisecenter kunne den 23. november 2017 fejre 25 års jubilæum. Et uundværligt center, som giver kvinder og børn tryghed, omsorg og ro, når familien falder sammen

 • Skærpede sanser på plejecenter Liselund

  Et stort arbejde med sanseintegration og et tværgående, værdiskabende samarbejde mellem plejecenter Liselund og Viborg Produktionshøjskole blev fejret den 9. november, da forskellige sanserum blev indviet på Liselund Plejecenter.

 • 4.b på Egeskovskolen blev vinder af Alle Børn Cykler i Viborg

  Det er godt for helbredet at cykle, - det ved vi alle. Men eleverne i 4.b på Egeskovskolen i Bjerringbro, er bevidste om det i særlig grad. De har nemlig cyklet så meget til skole, med hjelm på, at de vandt cykelkampagnen ”Alle Børn Cykler” i Viborg Kommune

 • Kontaktsted Handicap på Banegårdspladsen indviet

  Der var stor interesse fra både brugere og pårørende for at se og få en rundtur i nye kontaktsted for handicappede på Banegårdspladsen, da det blev indviet torsdag den 2. november 2017.

Se flere nyheder