Sundhed, sygdom og handicap

forsidebillede sundhed og sygdom

Alle borgere i Viborg Kommune skal have mulighed for et selvstændigt, aktivt og meningsfuldt liv. Vi sætter borgerens egne ressourcer i det gode hverdagsliv i centrum. For borgere med et handicap, en sygdom, afhængighedsproblemer eller en sindslidelse har vi en række muligheder som du kan læse om her på siden.

Tilbudsoversigt

Handicaprådet

 • tilgængelighed

  Handicaprådet er Viborg kommunes handicappolitiske råd, og skal medvirke til at skabe de bedste vilkår for handicappede i kommunen.

Nyheder

 • 3.Y cyklede sig til guld

  Det meste af september måned blev der trådt hårdt i pedalerne på skolerne i Viborg. Elever i 0.-9. klasse kæmpede om at cykle, så mange km som muligt.

 • Med mindre alkohol er du meget mere med

  Vær med til at støtte den gode udvikling, hvor danske unge drikker mindre - og derfor kan være meget mere med til festen.

 • Bliv Trivselspilot

  Sundhedscenter Viborg udbyder i efteråret 2018 en ny Trivselspilotuddannelse.

 • Viborg Kommune udnævnt til ny mandecertificeret kommune

  Forum for Mænds Sundhed har udnævnt fem nye kommuner til være mandecertificerede, fordi de gør en målrettet indsats for mænds sundhed.

 • Børnesjov i Stoholm

  Snart kan børnene i Stoholm slå sig løs og glæde sig til leg i den kommende børneskov. Fredag den 28. september har store som små borgere mulighed for at mødes i Dynamitskoven til en aktiv og sjov dag og komme med ideer til, hvad det nye skovområde skal indeholde.

Se flere nyheder