Hvordan søger man

Ønsker du at søge en ældrebolig, skal du kontakte visitatorerne i Visitation Sundhed og Omsorg på tlf. 8787 6100 mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 9-12 og onsdag fra 13-14

Du kan også sende en ansøgning til Visitation Sundhed og Omsorg. Ansøgningsskemaet findes i selvbetjeningsboksen på denne side.

Er du fritaget for digital post, kan vi fremsende et ansøgningsskema, som du skal udfylde. Du skal kontakte Visitation Sundhed og Omsorg på tlf. 87 87 61 00. Du kan også udskrive ansøgningsskemaet her og sende det til os.

Version til udskrivning

Din ansøgning vil blive behandlet ved en visitationssamtale, samtalen vil oftest foregå i din nuværende bolig, hvor der foretages en vurdering af dine behov.

Sagsbehandlingstiden for ansøgning til ældrebolig er 10 uger.

Hvis du ikke er berettiget til en ældrebolig vil du, som pensionist i Viborg kommune, kunne leje en af kommunens ledige ældre- og handicapvenlige boliger på almindelige lejevilkår. Du kan se de ledige boliger her.

Bisidder

  • bisidder 160x90

    Når du skal til møde med en sagsbehandler i kommunen har du ret til at have en bisidder eller partsrepræsentant med. Læs mere her

Sidst opdateret: 03.04.2020