Alle nyheder

• Ny leder af Test- og Udviklingscenter for Velfærdsteknologi

Peter Astrup skal fra årsskiftet forbinde brugerne, sundhedssektoren og erhvervslivet, så de i fællesskab kan tilpasse eksisterende og udvikle nye teknologiske løsninger, der matcher brugernes behov og skaber god forretning.

• Banebo indviet

Den 21. november blev den røde snor klippet til Viborg Kommunes nye Pleje- og omsorgscenter i Banebyen.

• Dansk teknologikoncept udbredes i Norden

Med 8,5 mio. kr. fra EU udbredes CareWare-konceptet i Norden. CareWare er kendt i Danmark som en årlig konference i velfærdsteknologi inden for sundhed, social og rehabilitering.

• Bliv Trivselspilot

Sundhedscenter Viborg udbyder i efteråret 2018 en ny Trivselspilotuddannelse.

• Borgermøde de 16. september 2018

Social- og Sundhedsudvalget inviterer alle med interesse for sundhed og sociale forhold til et fyraftensmøde med oplæg og debat

• Mere lokal kommunal genoptræning

Ældre- og Sundhedsudvalget har besluttet at tilbyde mere lokal genoptræning. Samtidig bliver der mulighed for at træne tidligt om morgenen og sent om eftermiddagen.