TAK fordi du tager hensyn..

Hund i snor og to harer

- ikke alle er så glade for din hund, som du er

Viborg Kommune følger nu op på Friluftsrådets kampagne fra 2017 "Flink af natur - hold hunden i snor".

I forbindelse med kampagnen fik vi en del henvendelser fra folk, som generelt syntes godt om budskabet. Der kom også opfordringer til, at kommunen satte skilte op med, at man holdt sin hund i snor, samlede op efter den m.m.

Viborg Kommune vil gerne sige tak for den indsats, som mange hundeejere allerede gør og har gjort. Vi har derfor lavet 5 skilte med individuelle tekster og illustrationer med fokus på netop den gode hunde adfærd.

Skiltene bliver sat op på udvalgte lokaliteter i skove og grønne områder rundt om i kommunen.

Samtidig er skiltene også en reminder til de få, der måske har glemt, hvad god færden med hunde er på offentlige arealer.

Læs mere om færdsel med hunde på offentlige arealer.

Sidst opdateret: 26.02.2019