Afgørelser og høringer om drikkevand og grundvand

Beluftningsfilter på vandværk

Tilladelse til etablering af boring og indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Johs. Jensensvej 28, Karup samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 16. maj 2019 meddelt tilladelse til etablering af boring og indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Johs. Jensensvej 28, Karup samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 13. juni 2019

_________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Holstebrovej 262, Viborg samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 14. maj 2019 meddelt fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Holstebrovej 262, Viborg samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 12. juni 2019

_________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Amstrupvej 25, Skive samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 14. maj 2019 meddelt fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Amstrupvej 25, Skive samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 12. juni 2019

Forslag til Indsatsplaner i høring for Rødkærsbro-området

Forslag til Indsatsplaner for beskyttelse af grundvand/drikkevand for Højbjerg, Mammen By, Rødkærsbro, Sdr. Rind, Tange, Vindum og Vinkel Bys Vandværk er sendt i offentlig høring. Høringsfristen er den 9. august 2019.

Du finder forslag til Indsatsplanerne her, hvor du også finder vejledning til afgivelse af høringssvar.

_________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Stadionvej 91, Karup samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 8. maj 2019 meddelt fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Stadionvej 91, Karup samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 6. juni 2019

_________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og brandbekæmpelse ved Gas Storage Danmark, Ll. Torup samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 7. maj 2019 meddelt fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og brandbekæmpelse ved Gas Storage Danmark A/S beliggende Rækkeborgvej 4, Aalestrup samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 5. juni 2019

Sidst opdateret: 16.05.2019