Afgørelser og høringer om drikkevand og grundvand

Beluftningsfilter på vandværk

Tilladelse til indvinding af grundvand fra eksisterende boring til supplement til teknisk vand ved Bruunshåb renseanlæg, Vibækvej 41, Viborg samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 18. september 2019 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand fra eksisterende boring til teknisk vand ved Bruunshåb renseanlæg ved Vibækvej 41, Viborg samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 17. oktober 2019

___________________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Bækkegårdsvej 46, Stoholm samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 3. september 2019 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Bækkegårdsvej 46, Stoholm samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Oversigtskort

Klagefrist 1. oktober 2019

_________________________________________________________

Tilladelse til etablering af boring og indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og vanding af landbrugsafgrøder ved Høgildvej 5, Karup samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 30. august 2019 meddelt tilladelse til etablering af boring og indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og vanding af landbrugsafgrøder ved Høgildvej 5, Karup samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Oversigtskort

Klagefrist 27. september 2019

Forslag til Indsatsplaner i høring for Rødkærsbro-området

Forslag til Indsatsplaner for beskyttelse af grundvand/drikkevand for Højbjerg, Mammen By, Rødkærsbro, Sdr. Rind, Tange, Vindum og Vinkel Bys Vandværk er sendt i offentlig høring. Høringsfristen er den 9. august 2019.

Du finder forslag til Indsatsplanerne her, hvor du også finder vejledning til afgivelse af høringssvar.

Sidst opdateret: 18.09.2019