Afgørelser og høringer om drikkevand og grundvand

Beluftningsfilter på vandværk

Tilladelse til etablering af boring og indvinding af vand til vanding af landbrugsafgrøder samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 21. september 2018 meddelt tilladelse til etablering af boring og indvinding af vand til vanding af landbrugsafgrøder Ravnstrupvej 40, Viborg samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 20. oktober 2018

________________________________________________________

Tilladelse til etablering af boring og indvinding af vand til varmepumpeanlæg samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 20. september 2018 meddelt tilladelse til etablering af boring og indvinding af vand til varmepumpeanlæg, Ravnsbjergvej 69, Viborg samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 19. oktober 2018

________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af vand til vanding af landbrugsafgrøder samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 20. september 2018 meddelt fornyet tilladelse til indvinding af vand til vanding af landbrugsafgrøder Højbjerg Møllevej 21, Rødkærsbro samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 19. oktober 2018

_______________________________________________________

Viborg Kommune har den 7. september 2018 meddelt fornyet tilladelse til indvinding af vand til vanding af landbrugsafgrøder Lånumvej 45, Stoholm samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 5. oktober 2018

_______________________________________________________

Viborg Kommune har den 27. august 2018 meddelt tilladelse til indvinding af vand til vanding af landbrugsafgrøder Dåsbjergvej 44, Viborg samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 25. september 2018

Sidst opdateret: 21.09.2018