Afgørelser og høringer om drikkevand og grundvand

Beluftningsfilter på vandværk

Tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og drift Skringstrup Vestre Vandværk samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 1. juli 2020 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og drift for Skringstrup Vestre Vandværk, Skals samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 30. juli 2020

__________________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og drift Løvel Mark Vandværk samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 30. juni 2020 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og drift for Løvel mark Vandværk, Tjele samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 29. juli 2020

__________________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til rengøring af bistader Nygårdsmark 15, Viborg samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 29. juni 2020 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand fra eksisterende boring til rengøring af bistader og vanding af drivhus til erhverv Nygårdsmark 15, Viborg samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 28. juli 2020

_________________________________________________________

Tilladelse til etablering af boring og indvinding af grundvand til vanding af hasselnøddebuske Nygårdsmark 15, Viborg samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 26. juni 2020 meddelt tilladelse til etablering af boring og indvinding af grundvand til vanding af hasselnøddebuske Nygårdsmark 15, Tjele samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 24. juli 2020

_________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og drift Højagergård Vandværk samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 18. juni 2020 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og drift for Højagergård Vandværk, Viborg samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 17. juli 2020

__________________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Østervej 1-3, Skals

Viborg Kommune har den 16. juni 2020 meddelt fornyet tilladelse til indvinding af drænvand fra pumpekanaler til vanding af landbrugsafgrøder ved Lynderupgaard Gods, Skals:

Klagefrist 15. juli 2020

_________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og drift Navntoft Vandværk samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 11. juni 2020 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og drift for Navntoft Vandværk, Viborg samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 10. juli 2020

__________________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og drift Østergårdvej Vandværk samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 9. juni 2020 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og drift for Østergårdvej Vandværk, Hobro samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 9. juli 2020

__________________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Hobrovej 10, Møldrup samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 9. juni 2020 meddelt fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Hobrovej 10, Møldrup samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 8. juli 2020

_________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og drift Sdr. Rind Østermarks Vandværk samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 6. juni 2020 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og drift for Sdr. Rind Østermarks Vandværk, Viborg samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 7. juli 2020

__________________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Solgårdsvej 35, Fly samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 3. juni 2020 meddelt fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Solgårdsvej 35, Fly samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 2. juli 2020

_________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Grønhøj Skivevej 79, Karup samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 3. juni 2020 meddelt fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Grønhøj Skivevej 79, Karup samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 2. juli 2020

Sidst opdateret: 01.07.2020