Afgørelser og høringer om drikkevand og grundvand

Beluftningsfilter på vandværk

Tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning på kildepladsen for Løvel Vandværk, 8830 Tjele samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 25. oktober 2019 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand til almindelig vandforsyning på kildepladsen for Løvel Vandværk samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 25. november 2019

_________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og drift Vejlevej 118, Viborg samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 21. oktober 2019 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og drift Vejlevej 118, Viborg samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 19. november 2019

___________________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder Aalborgvej 196, Tjele samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 3. oktober 2019 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Aalborgvej 196, Tjele samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 1. november 2019

___________________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning på kildepladsen for Vinkel Sdr. Sogn Vandværk, 8800 Viborg samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 2. oktober 2019 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand til almindelig vandforsyning på kildepladsen for Vinkel Sdr. Sogn Vandværk samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 31. oktober 2019

_________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand fra eksisterende boring til supplement til teknisk vand ved Bruunshåb renseanlæg, Vibækvej 41, Viborg samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 18. september 2019 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand fra eksisterende boring til teknisk vand ved Bruunshåb renseanlæg ved Vibækvej 41, Viborg samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 17. oktober 2019

Forslag til Indsatsplaner i høring for Rødkærsbro-området

Forslag til Indsatsplaner for beskyttelse af grundvand/drikkevand for Højbjerg, Mammen By, Rødkærsbro, Sdr. Rind, Tange, Vindum og Vinkel Bys Vandværk er sendt i offentlig høring. Høringsfristen er den 9. august 2019.

Du finder forslag til Indsatsplanerne her

Sidst opdateret: 25.10.2019