Afgørelser og høringer om drikkevand og grundvand

Beluftningsfilter på vandværk

Tilladelse til etablering af boring til indvinding af vand til husholdning og drift, vanding af landbrugsafgrøder samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 14. januar 2019 meddelt tilladelse til etablering af boring til indvinding af vand til husholdning og drift samt vanding af landbrugsafgrøder Nørrehedevej 22 og 24, Karup samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 12. februar 2019

________________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand for Ingstrup Møllevej 15's Vandværk samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 7. januar 2019 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand på kildepladsen for Ingstrup Møllevej 15's Vandværk, Tjele  samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 5. februar 2019

________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand for Hjorthede Vandværk A.m.b.a. samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 20. november 2018 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand på kildepladsen for Hjorthede Vandværk A.m.b.a., Bjerringbro  samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 18. januar 2019

_________________________________________________________