Afgørelser og høringer om drikkevand og grundvand

Beluftningsfilter på vandværk

Tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning på Herningvej 59, Kølvrå samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 13. marts 2019 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 10. april 2019

_________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og drift på Holstebrovej 200, Viborg samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 13. marts 2019 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand til alm. vandforsyning og drift samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 10. april 2019

_________________________________________________________

Tilladelse til overboring af eksisterende boring og indvinding af grundvand på kildepladsen for Karup Vandværk, Karup samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 7. marts 2019 meddelt tilladelse til overboring af eksisterende boring og indvinding af grundvand til almindelig vandforsyning på kildepladsen for Karup Vandværk, (Gl. værk) Karup samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til overboring og vandindvinding:

Klagefrist 5. april 2019

_________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Viborgvej 90, Karup samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 27. februar 2019 meddelt tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Viborgvej 90, Karup  samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 28. marts 2019

________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af gartneriafgrøder ved Vestre Skivevej 19B, Stoholm samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 25. februar 2019 meddelt fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af gartneriafgrøder ved Vestre Skivevej 19B, Stoholm  samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 25. marts 2019

________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Aalborgvej 136, Viborg samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 22. februar 2019 meddelt fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Aalborgvej 136, Viborg  samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 22. marts 2019

________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Torpvej 1, Karup samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 19. februar 2019 meddelt fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Torpvej 1, Karup  samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 20. marts 2019

________________________________________________________

Tilladelse til overboring af eksisterende boring og indvinding af grundvand på kildepladsen for Tastum Vandværk, Tastum samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 14. februar 2019 meddelt tilladelse til overboring af eksisterende boring og indvinding af grundvand til almindelig vandforsyning på kildepladsen for Tastum Vandværk, Tastum samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til overboring og vandindvinding:

Klagefrist 15. marts 2019

________________________________________________________

Tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Naundrupvej 13, Møldrup samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 14. februar 2019 meddelt fornyet tilladelse til indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Naundrupvej 13, Møldrup  samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til vandindvinding:

Klagefrist 15. marts 2019

_________________________________________________________

Tilladelse til etablering af boring og indvinding af grundvand til vanding af planteskole ved Tukærvej 12, Bjerringbro samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 13. februar 2019 meddelt tilladelse til etablering af boring og indvinding af grundvand til vanding af planteskole ved Tukærvej 12, Bjerringbro samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til etablering af boring og vandindvinding:

Klagefrist 14. marts 2019

_________________________________________________________

Tilladelse til etablering af boring og indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Hjorthedevej 1, Bjerringbro samt afgørelse om ikke VVM.

Viborg Kommune har den 12. februar 2019 meddelt tilladelse til etablering af boring og indvinding af grundvand til vanding af landbrugsafgrøder ved Hjorthedevej 1, Lee  samt afgørelse om ikke VVM-pligt i forbindelse med meddelelse af tilladelse til etablering af boring og vandindvinding:

Klagefrist 13. marts 2019

Sidst opdateret: 13.03.2019