Viborg Stadionhaller

Viborg Stadionhaller består af 6 idrætshaller, hvoraf den største af hallerne bliver brugt til håndbold på topplan.

De 3 hovedhaller har et dejligt stort cafeteria med plads til 150 personer og på 1. sal har vi et nyt konferencelokale med det nyeste AV-udstyr og gode møbler med den bedste komfort. Her er der plads til 90 personer til spisning og 130 til foredrag.

Sammen med de tre hovedhaller har vi 3 idrætshaller, kun 200 meter fra disse.

Samlet set er de seks haller meget velegnede til større kultur- og idrætsarrangementer med nye gode parkeringsmuligheder. Kun 500 meter fra Viborg Bycentrum med forretninger, hotel, spisesteder og kulturinstitutioner.

 

Hal 1, 2, 3, 4, 5 og 6

Den største hal er vores opvisningshal med plads til 3.000 tilskuere, heraf 1.856 siddepladser. Hallen er hjemmebane for Viborg HK.

Opvisningshallen er meget flot med afstemte pastelfarver. Lysstyrken kan gå helt op til 800 lux og lydanlægget er af bedste kvalitet. Den er meget velegnet til håndbold, badminton, basket, volley, boksestævner og udstillinger.

De 2 øvrige idrætshaller er traditionelle haller, som er meget velegnet til alle slags indendørs idræt. I tilknytning til hallerne er der 10 omklædningsrum, som kan suppleres med yderligere 4, hvis der er behov.

 

Sidst opdateret: 21.05.2014