Viborg Erhvervs- og Uddannelsesmesse

Viborg Uddannelsesmesse 2019

Den 18. september slog Stadionhallen dørene op til både en uddannelsesmesse og en erhvervsmesse for eleverne i 8.-10. klasse og deres forældre

Alle elever i 8. til 10. klasse i Viborg Kommune og deres forældre var indbudt til Viborg Erhvervs- og Uddannelsesmesse, som fandt sted fra kl. 09.30-18.00.

Uddannelsesmesse
På uddannelsesmessen præsenterede ungdomsuddannelserne i kommunen en række forskellige aktiviteter i et levende miljø. Eleverne og deres forældre fik mulighed for at møde elever, som går på ungdomsuddannelserne nu og høre dem fortælle om deres hverdag og fremtidsplaner.

 

Erhvervsmesse
På erhvervsmessen kunne elever og forældre møde en bred repræsentation af karrieremuligheder repræsenteret via 27 virksomheder. Med sig havde de blandt andet levende køer, lastbiler og sportsvogne  samtidig med at både politi og brandvæsen kommer med udrykningskøretøjer. Eleverne fik mulighed for at afprøve deres snilde indenfor fx tømrerfaget og deres evner ift. politiets optagelsesprøve

På begge messer var der forskellige events, konkurrencer og muligheder for at tale med undervisere, arbejdsgivere og studievejledere. I løbet af dagen var der også  oplæg og præsentationer i Biografcenter Fotorama.

Læs mere om messen på viborg.dk/presserum.

Sidst opdateret: 18.01.2020