Digital post

Jobcenter Viborg sender posten digitalt

Jobcenter Viborg sender vi din post elektronisk, hvis du har oprettet en digital postkasse. Det gælder for den post, som du tidligere har modtaget som brevpost og det gælder for dine mails.

Tjek din digitale postkasse
Har du en digital postkasse og sagt ja til at modtage digital post fra det offentlige, skal du være opmærksom på, at du vil modtage post fra Jobcenter Viborg i din digitale postkasse på www.borger.dk.

Det betyder, at du skal huske at kigge i din digitale postkasse for at se, om du har fået post fra Jobcenter Viborg, da vi ikke længere sender breve til din fysiske postkasse.

Hvis du ikke tilmeldt digital post endnu, skal du:
1. Bestille NemID
2. Når du modtager din NemID, kan du oprette din digitale postkasse på borger.dk
3. Her kan du se vejledning til hvordan du opretter en digital postkasse.

Det siger du ja til
Digital Post betyder, at du siger ja til at få post fra det offentlige direkte ind i din e-Boks. Med en elektronisk postkasse kan du maile sikkert med kommunen og du har alle dine dokumenter samlet ét sted.

Læs mere
Hvis du ønsker at vide mere om Digital post og om hvordan du tilmelder dig Digital Post, kan du klikke her Viborg.dk/post

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til at oprette en digital postkasse, som du ikke umiddelbart finder svar på her, kan du kontakte Jobcenter Viborg.

Download informationsbrev fra Jobcenter Viborg

Download pressemeddelelse: Jobcenter Viborg sender nu posten digitalt

Sidst opdateret: 15.07.2014