Niels Due Jensens Plads i Bjerringbro

Visualisering Niels Due Jensens Plads
Visualisering Niels Due Jensens Plads

Niels Due Jensens Plads i Bjerringbro bliver fornyet

Frem til foråret 2020 er Niels Due Jensens Plads under ombygning til en langstrakt park, der forbinder Gudenåhuset og midtbyens butikker. Parken indrettes med masser af vandkunst og gode opholds- og aktivitetsmuligheder. Ombygningen er sponsoreret af Grundfos.

I byggeperioden vil dele af de omkringliggende parkeringspladser i perioder være ude af drift. Der er heldigvis mange andre gratis, offentlige parkeringspladser nær Niels Due Jensens Plads.

På nedenstående kort kan du se, hvor pladserne ligger og hvor mange, der er. (Klik på kortet for at se større udgave)

 
 

1. spadestik - 3. september 2019

De mange fremmødte borgere nød en solskinseftermiddag, hvor æresborger Niels Due Jensen og borgmester Ulrik Wilbek tog det 1. spadestik.  

Navngivning- september 2018

Niels Due Jensen er tidligere koncernchef for den verdensomspændende pumpevirksomhed Grundfos og tidligere bestyrelsesformand for koncernen og for fonden, der ejer størstedelen af Grundfos. Han blev i 2013 udnævnt til Viborg Kommunes første æresborger. Hæderen er blevet fulgt op med, at han har fået en plads i sin hjemby Bjerringbro opkaldt efter sig.

Navngivningen foregik lørdag den 29. september 2018 kl. 09.00 – 12.00 ved et offentligt arrangement i Byhaven i Bjerringbro.

Se link - situationsplan

Se link - fugleperspektiv

Se link - designmanual

 

Sidst opdateret: 20.01.2020