Hvad gør jeg som ansat i Viborg Kommune?

Ansatte i sundhedsplejen, dagplejen, på daginstitutioner og skoler spiller en afgørende rolle, når børn eller unge udsættes for svigt eller overgreb.

Telefon

Ring til Familieafdelingens Frontteam på tlf. 87 87 76 40 indenfor Viborg Kommunes åbningstid. Ring til Socialvagten uden for kommunens åbningstid på tlf. 87 87 87 87

Computerikon

Kan du ikke få fat i os, så udfyld og send et underretningsskema

Snabel-a
Send underretningen til Familieafdelingens Frontteam på teamfront@viborg.dk Frontteamet eller Socialvagten vil vurdere din underretning inden for 24 timer. Du kan også aflevere en skriftlig underretning i Borgerservice eller i kommunens postkasse.

Nogle gange skal der en lille indsats til. Nogle gange løser problemerne sig ved, at forældrene bliver opmærksomme på det, man har registrereret. Andre gange har vanskelighederne udviklet sig, og der er brug for at involvere andre fagpersoner.

I menuen herunder får du vejledning i, hvordan du agerer, hvis et barn eller en ung har behov for særlig støtte fra Familieafdelingen, eller hvis du har viden eller mistanke om vold eller seksuelle overgreb:

Sidst opdateret: 04.07.2019