SSP-Samarbejdet for 0-6 årige

Når forældre er sociale, er deres børn det også.
Børns almene velbefindende grundlægges i de allertidligste leveår. Derfor arbejder SSP forebyggende helt ned i alder, når det kommer til at klæde forældre og fagpersoner på med viden og indsigt. Både som gode rollemodeller og som aktive omsorgspersoner omkring børnenes fællesskaber.

SSP Viborg satser på forebyggelse fra fødslen. SSP Viborg mener, det allervigtigste, vi som forældre kan gøre for at sikre vores barns trivsel, er at vise dem, hvordan vi indgår i relationer til andre mennesker.

Alle forebyggende tilbud på 0-6 området bygger derfor på forståelsen af, at forældre i sunde fællesskaber giver børn, der trives.

Og alle forebyggende tilbud spejler forældre som rollemodeller – også når de motiveres til at gå forrest og give deres børn og hele familien nogle sunde medievaner.

Vores tilbud til såvel nyslåede forældre som forældre til børn i dagtilbud samt til pædagoger og ledelse har derfor altid fokus på at etablere det gode og langtidsholdbare forældresamarbejde.

Med andre ord: SSP 0-6 år vil skabe et fundament af social forståelse alle voksne imellem, som børnene så kan profitere af op igennem alle skoleårene.

Sidst opdateret: 15.08.2019