Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser for Børn & Unges familiekonkurrence med overskriften Vær frisk - hop på cyklen!

1. Generelle betingelser

Konkurrencen udbydes af Børn & Unge, Viborg Kommune, Prinsens Allé 5, 8800 Viborg. Henvendelser vedrørende konkurrencen kan rettes til oppaacyklen@viborg.dkNår du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig disse konkurrencebetingelser. 

2. Hvornår kan man deltage?

Konkurrencen varer fra den 29. april 2019 til og med den 19. maj 2019. Når du indsender tekst, billede eller video, deltager du. 

3. Hvem kan deltage?

Konkurrencen er åben for familier, som har børn på en skole i Viborg Kommune. 

4. Sådan deltager du i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet:

”Hvad er den sjoveste, mest kreative eller bedste undskyldning hjemme hos jer, når børn og voksne IKKE cykler i skole eller på arbejde?”.

Du svarer på spørgsmålet enten med tekst, billeder eller video, som skal sendes via formularen på viborg.dk/hoppaacyklen eller til hoppaacyklen@viborg.dk

Husk at skrive navn og tlf., så vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Du kan deltage i konkurrencen med lige så mange forslag, som du vil.

Viborg Kommune er ikke ansvarlig for besvarelser, som ikke er modtaget, som er beskadigede, forsinkede eller ikke kunne sendes på grund af tekniske fejl m.m.

5. Tænk over

Vi vil gerne kunne bruge billeder/film fra konkurrencen, men vi må ikke bruge billeder/film af portrætlignende karakter uden skriftligt samtykke. Derfor vil vi hellere have situationsbilleder.

Situationsbilleder er billeder/film, hvor en aktivitet, situation eller et sted er det egentlige formål med billedet/filmen, og hvor der gerne optræder flere personer på billedet/i filmen. 

Portrætbilleder er billede/film, hvor formålet er at afbilde en eller flere bestemte personer.

Vær varsom, hvis du tager billeder/film med andre mennesker, særligt af børn, hvis du ikke har spurgt, om de vil fotograferes eller filmes. De har måske ikke lyst til at se sig selv på billedet. Tag ikke billeder/film, som andre kan føle sig krænkede af. 

6. Hvad kan man vinde?

Når konkurrencen er slut, udvælges en vinder, som kan vinde en præmie til hele familien til en værdi af 2000,00 kr.

7. Udvælgelse og offentliggørelse af vindere

Vinderen af konkurrencen udvælges, når konkurrencen er slut, efter 17. maj 2019. Viborg Kommune kontakter vinderne direkte og aftaler, hvordan offentliggørelse af vinderbidraget skal finde sted.

Vinderen af konkurrencen vil blive offentliggjort på viborg.dk/hoppaacyklen, Viborg Kommunes Facebookside, Hop på Cyklens Instagram og i pressen.

8. Skal jeg betale skat af præmien?Nej. Viborg Kommune har betalt gevinstafgift af præmiens værdi, så du ikke selv behøver at gøre det. 

9. Personoplysninger

Når du deltager i konkurrencen, giver du samtidig samtykke til, at Viborg Kommune må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug for konkurrencens gennemførelse. Når konkurrencen er afsluttet og præmien er uddelt, vil dine personoplysninger blive slettet. I overensstemmelse med persondataloven har du til enhver tid ret til at få indsigt i samt til at korrigere de oplysninger, som Viborg Kommune har registreret om dig.

Tilbage til konkurrencen

Sidst opdateret: 27.04.2019