Projekter 2018

Skoleelever fordelte 190.00 kr. til projekter for fællesskabet på Byrådsdagen 2018 og i alt 13 skoler fik penge med sig hjem til projekter:

Sofaer

Projekt 4: Hyggehytte, Bøgeskovskolen

Bøgeskovskolen fik 20.000 kr. til at indrette et hyggehjørne til eleverne. Læs elevrådets egen beretning her

 

Totempæl

Projekt 7: Indianerby, Frederiks Skole

Frederiks Skole fik bevilliget 30.000 kr. til at skabe et leg- og læringsmiljø med en indianertematik. Se mere om indianerlandsbyen her 

 

Projekt 9: Oasen – et fælles caféområde, Hammershøj Skole

Hammershøj Skole har fået 20.000 kr. til Oasen. Elevrådet har bestillingt grønne plastplanter og valgt møbler til caféen. Varerne er endnu ikke leveret. Men Cafeen Oasen vil være færdig inden sommerferien. 

 

 

Atriumgård

Projekt 14: Atriumgården, Møldrup Skole

Møldrup Skole har fået 19.000 kr. til at opfriske skolens atriumgård. Se før og efter-billeder fra arbejdet med atriumgården

 

 

En pige spiller billard

Projekt 19: Noget for de store, Nordre Skole

Nordre Skole fik bevilliget 2700 kr. til indkøb af billardborde til udskolingen.

 

Projekt 21: Byen i byen, Overlund Skole

Overlund Skole fik 7500 kr.  øremærket ”Byen i byen”- en emneuge for hele skolen. Det nuværende elevråd har sammen med ledelsen besluttet, at den skal afvikles i uge 40, hvor 9. klasserne har overskud til at være en del af det. Første arbejdsmøde bliver afholdt i uge 26 og når "Byen i byen" løber af stablen, vil der løbende blive lagt billeder op på skolens Facebook-side. 
 

Projekt 23: Aktivitetsredskaber til tomme skolegårde, Rødkærsbro Skole

Rødkærsbro Skole fik 4000 kr. til projekt ”tomme skolegårde”. Der er blevet indkøbt et sæt skole-hockey, som snart tages i brug. 

 

 En pige og en dreng i en sofa

Projekt 26: Hyggemøbler til årgangene, Stoholm Skole

​Stoholm Skole fik bevilliget 5500 kr. til indkøb af sofaer til 8. og 9. klasse. Her er det Cecilie og Mikkel, der prøvesidder en af de nye sofaer. 

 

 

Pannabane

Projekt 28: Social Pannabane, Sødalskolen

Sødalskolen fik 15.000 kr. i tilskud til indkøb af en pannabane. Her er det elevrådsformand, Marcus Mejdahl Madsen 9.B, og næstformand, Clara Sejbjerg Eriksen 9.A, som viser banen frem. 

 

 

Børn leger

Projekt 30: PlayAlive E-wall, Søndre Skole

Søndre Skole fik 30.000 kr. til en E-wall, som er et interaktivt udendørs læringsredskab med aktiviteter for alle klassetrin som kan inddrages i undervisningen og i pauserne.

 

 

 Net på fordboldbane

Projekt 32: Belysning på multibane, Vestfjendsskolen

Vestfjendsskolen fik 7000 kr. til at sætte lys og sensor op, så der kan spilles i lidt længere tid på deres multibane. Til glæde for mange børn.

 

Projekt 33: Udsmykning på gangene, Vestre Skole

Vestre Skole fik 25.000 kr. til udsmykning af skolen – et samarbejde med Animationsskolen. De har kontakt med en kunstner, der skal udsmykke et af deres gangarealer med et maleri på væggen. 

 

Projekt 39: Gallafest, Vestervang Skolen

På Vestervang Skole var den en lang proces, hvor elevrådet arrangerede og inviterede til årets Galla fest. Det var en demokratisk proces, hvor de forskellige årgange bød ind med ideer til festen. På trods af dette var der en tilslutning af en grad, der medførte at elevrådet besluttede, at aflyse Galla festen. Derfor sender Vestervang det tildelte beløb tilbage.
Sidst opdateret: 04.06.2019